Projekt 5 / Redesign af portfolio

Dette var vores 5. og sidste projekt på 1. semester. Projektet gik ud på, at redesigne vores daværende portfolioer. Vi skulle kode en helt ny HTML-side fra bunden, som så skulle bruges til vores fremtidige projekter på uddannelsen. Altså, meningen var at stoppe brugen af CMS-systemet WordPress til vores portfolioer og istedet kode en HTML-side fra bunden, hvor man har 100% kontrol over al struktur og indhold.

Nedenfor ses før/efter billeder af mit portfolio, hvor man kan se forsiden på de første to billeder, og Om mig-sektionen på de sidste to billeder. Man kan se, at strukturen samt designet har ændret sig en del. En af de ting, som jeg også har gjort brug af var "Grid-systemet", hvor man kunne arrangere indhold, som fx. billeder, på en meget let og ligetil måde. Dette gjorde mit arbejde meget let og jeg kunne hurtigt omarrangere indhold, hvis det var nødvendigt.


Mine individuelle læringsrefleksioner:

Udfordringen ved dette projekt har været i form af, at jeg kode et helt nyt portfolio fra bunden i HTML. Jeg har opnået meget større kendskab til HTML og CSS. Efter at have opnået de grundlæggende HTML-kundskaber fra undervisningen, har det været lettere at arbejde med kodning. Jeg havde forventet, at lære brugen af kreativ design til eget portfolio. Jeg vil i fremtiden gerne lære at gøre brug af PHP. Det vil jeg opnå vha. fremtidige skoleprojekter og ved at se online tutorialvideoer.

Gå til min læringsside →
Beskrivelse her
Beskrivelse her
Beskrivelse her
Beskrivelse her